Massey Ferguson 6170

Massey Ferguson 6170, 110 hp,
A/C, 4x4, lepur-breshk + 4 over (+4 marrshe pa freksion ne cdo grup) 
ne cdo marrsh me revers
Viti prodhimit: 1995
Orë pune: 7000

VALMET 905

VALMET 905, 120 hp,
Traktori ka dhe plug me 4 korpsa, frezë, dy agregate me kunja.
Viti prodhimit: 1988
Orë pune: 12.400 (në 8.000 orë është bërë riparim motorri). 

Heder misri Capello me 4 rreshta dhe me gushe.


Heder misri Capello me 4 rreshta dhe me gushe.
Hedri eshte i modifikuar per Forstchritt E514 dhe i kompletuar me reduktor, zgare, veshjet e badiatorit, llamarinat e kashkunsave.

Reduktor per Fortschritt E512 & E514